APIE MUS / Privatumo politika

Privatumo politika

Santrauka

„Michelin“ įsipareigojusi apsaugoti jūsų asmens informaciją ir skaidriai bei aiškiai nurodyti, kokią informaciją ji renka ir kaip ją naudos. Ši politika paaiškina, kaip tvarkome bet kokią asmens informaciją, kurią renkame jums naudojantis mūsų internetine svetaine ar skaitmeninėmis paslaugomis, arba kurią mums pateikiate patys.
Atidžiai perskaitykite šią politiką, kad suprastumėte mūsų požiūrį į asmens informaciją ir kaip ją tvarkysime.

1 - Kas mes esame ir kaip su mumis susisiekti
2 - Mūsų svetainės, kurioms taikoma ši privatumo politika
3 - Apie mūsų Duomenų apsaugos pareigūną
4 - Kiti politikos dokumentai, kuriuos turėtumėte perskaityti
5 - Informacija, kurią galime rinkti iš jūsų
6 - Rinkodaros pranešimai
7 - Informacija, kurią renkame apie jus iš kitur
8 - Kur jūsų asmens informaciją saugome
9 - Dalijimasis jūsų asmens informacija
10 - Perdavimas į kitas šalis
11 - Kiek laiko asmens informaciją laikysime
12 - Jūsų teisės pagal duomenų apsaugos teisės aktus
13 - Ką galite padaryti, jei nesate patenkinti, kaip jūsų informaciją naudojame
14 - Apie duomenų saugumą
15 - Mūsų privatumo politikos pakeitimai

 

1. Kas mes esame ir kaip su mumis susisiekti

Mūsų visas įmonės pavadinimas „Michelin Polska SA“, registruotos buveinės adresas Olsztyn, ul. Leonharda 9, 10-454 Olsztyn, Poland (Lenkija), registracijos verslo subjektų registre Nr. KRS: 0000163137, akcinis kapitalas: 979 920 576,00 PLN (visiškai apmokėtas), mokesčių mokėtojo kodas (NIP): 739-020-38-25, įmonės kodas (REGON): 510008834, tel. +48 89 539 40 00. faks. +48 89 533 65 97 (toliau – „Michelin“). Kai tiesiogiai naudojatės mūsų svetaine arba paslaugomis, mes veikiame kaip Duomenų valdytojas.

Su galite mumis susisiekti keliais toliau nurodytais būdais.

  • Rašykite mums el. paštu kontakt_iodo@michelin.com
  • Galite mums atsiųsti laišką šiuo adresu: Michelin Polska S.A., ul. Leonharda 9, 10-454 Olsztyn, Poland (attn: „Data Protection Officer”)
  • Taip pat su mumis galite susisiekti telefonu +48 89 532 33 15.

 

2. Mūsų svetainės, kurioms taikoma ši privatumo politika

Šioje politikoje pateikta informacija taikoma svetainėms, kuriose ji skelbiama.

 

3. Apie mūsų Duomenų apsaugos pareigūną

Nors visi „Michelin“ darbuotojai yra pasiryžę apsaugoti ir gerbti jūsų privatumą, mes turime Duomenų apsaugos pareigūnę p. Zofia Ramus, kuri užsiima visais „Michelin“ asmens duomenų klausimais. Norėdami susisiekti su Duomenų apsaugos pareigūnu, siųskite el. laišką adresu kontakt_iodo@michelin.com.

 

4. Kiti politikos dokumentai ir informacija, kurią rekomenduojame perskaityti

Nors šioje Privatumo politikoje yra viskas, ką turite žinoti apie tai, kaip jūsų asmens informaciją renkame ir naudojame savo svetainėse, taip pat rekomenduojame perskaityti informaciją, kurią pateikiame kitur.

Papildoma privatumo politika
Mūsų slapukų politika
Susietos platformos

Papildoma privatumo politika

Tai yra mūsų pagrindinė privatumo politika, taikoma jūsų naudojimuisi „Michelin“ svetainė, skaitmeninėmis paslaugomis ir produktais. Tačiau privatumo politikoje gali būti pateikiama papildomos informacijos dėl konkrečių skaitmeninių produktų ir paslaugų. Tokius politikos dokumentus perskaitykite registruodamiesi dėl šių produktų ar paslaugų arba juos prenumeruodami.

Mūsų slapukų politika

Kai naudojatės mūsų svetaine ir kitais mūsų teikiamais skaitmeniniais produktais bei paslaugomis, gali būti naudojami slapukai, kurie renka informaciją, kad jus atskirtumėme nuo kitų mūsų svetainės ir kitų skaitmeninių produktų bei paslaugų naudotojų. Turime atskirą Slapukų politiką, kurioje paaiškinama, kaip ir kokiems tikslams slapukus naudojame. Rekomenduojame perskaityti mūsų Slapukų politiką čia Slapukų naudojimo politika.

Susietos platformos

Mūsų svetainėje gali būti nuorodų į kitas mūsų svetaines ir iš jų bei į mūsų partnerių tinklų skaitmenines platformas, reklamuotojus, filialus ir socialinės žiniasklaidos puslapius. Spausdami nuorodą į bet kurią iš minėtų svetainių turėkite omenyje, kad tokios svetainės turi savo privatumo politiką ir kad mes neprisiimame jokios atsakomybės ar įsipareigojimų už šias svetaines. Prieš pateikdami asmens duomenis šiose svetainėse susipažinkite su tokia politika.

 

5. Informacija, kurią galime rinkti iš jūsų

Šiame skyriuje sužinosite:

  • kaip jūsų asmens informaciją renkame;
  • apie duomenų, kuriuos renkame, kategorijas;
  • kaip surinktą informaciją planuojame naudoti;
  • apie teisinį pagrindą, kuriuo remdamiesi tvarkome surinktą informaciją;
  • kiek laiko surinktą informaciją laikysime;
  • apie konkrečius duomenų tipus.

 

Apie jus galime rinkti ir laikyti toliau nurodytą informaciją

Renkami duomenys

Tikslas / veikla

Duomenų tipas

Teisėtas tvarkymo pagrindas

Saugojimo laikotarpis

Informacija, kurią mums pateikiate dalyvaudami konkursuose arba skatinimo kampanijose („Konkursų duomenys“).

Kad jums galėtume atsiųsti papildomos informacijos apie konkursą ar prizą, jei tapsite konkurso nugalėtoju. Jei rinkdami jūsų informaciją nenurodysime kitaip, šią informaciją naudosime tik konkursams ar skatinimo kampanijoms valdyti ir administruoti.

Konkursų duomenys – tai, pavyzdžiui, jūsų vardas, el. pašto adresas ir kt.

Jei laimėsite prizą, galime paprašyti nurodyti visą savo adresą, kad prizą galėtume atsiųsti jums.

Jūsų su mumis sudarytos konkurso ar skatinimo kampanijos sutarties vykdymas.

Jei tapsite konkurso laimėtoju, visus surinktus duomenis ištrinsime ne vėliau kaip po 5 metų nuo prizo išsiuntimo dienos.

Bet kokie kiti surinkti duomenys bus ištrinti po 3 mėnesių nuo konkurso ar skatinimo kampanijos pabaigos.

 

Jei per paskyrą užsiregistruosite gauti mūsų skaitmeninių produktų arba paslaugų, paprašysime informacijos, kad galėtume jus identifikuoti ir jums teikti produktus bei paslaugas („Paskyros duomenys“).

Paskyros duomenys bus tvarkomi siekiant valdyti mūsų svetaines, teikti skaitmenines paslaugas, kurioms užsiregistruosite, bendrauti su jumis apie tokius skaitmeninius produktus bei paslaugas ir daryti mūsų paslaugų atsargines kopijas.

Paskyros duomenys apima vardą ir pavardę, el. pašto adresą. Taip pat galime paprašyti nustatyti slaptažodį, kad prie savo paskyros galėtumėte saugiai prisijungti.

Paskyros duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra jūsų su mumis sudarytos sutarties dėl skaitmeninių produktų ir paslaugų teikimo vykdymas.

Paskyros duomenis saugosime tol, kol mūsų sistemoje turėsite savo paskyrą. Jei 24 mėnesius neprisijungsite prie savo paskyros, jūsų paskyros duomenis ištrinsime, kad informacijos nesaugotume ilgiau, nei tai būtina. Žinoma, jei norėsite, galėsite susikurti naują paskyrą.

Informacija, kurią pateikiate naudodamiesi vietovės paslaugomis, pvz., prekybos atstovų paieška („Vietos duomenys“).

Ši informacija naudojama norint nustatyti aplink tą vietą esančius prekybos atstovus.

Kai norite naudotis kai kuriomis mūsų paslaugomis, prašome nurodyti vietovę arba naudoti savo naršyklės ar įrenginio vietovę. Peržiūrėkite savo naršyklės arba operacinės sistemos privatumo politiką.

Vietos duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra jūsų su mumis sudarytos sutarties dėl skaitmeninių produktų ir paslaugų teikimo vykdymas.

Jokių Vietos duomenų negauname, taigi jų ir nesaugome.

Jei iš mūsų prašote papildomos informacijos prisiregistruodami gauti kurį nors iš mūsų naujienlaiškių ar rinkodaros pranešimų („Rinkodaros duomenys“). Daugiau informacijos žr. tolesniame 6 skyriuje.

Rinkodaros duomenys tvarkomi tam, kad jums būtų galima nusiųsti atitinkamus pranešimus, naujienlaiškius ir (arba) rinkodaros pranešimus.

Paprašysime jūsų vardo ir el. pašto adreso, kad šią informaciją jums galėtume atsiųsti.

Teisinis tokių duomenų tvarkymo pagrindas yra sutikimas.

Rinkodaros duomenų nesaugosime ilgiau nei 3 metus nuo mūsų paskutinio susisiekimo.

 

Savanoriškai teikiama informacija

Kai mums pateikiate informaciją (pavyzdžiui, pirmiau nurodytais atvejais), kai kada galime paprašyti papildomos savanoriškai teikiamos informacijos. Ši informacija bus laikoma neprivaloma ir bus naudojama mūsų klientams geriau pažinti, kad jiems savo paslaugas geriau pritaikytume.

Statistinė informacija

Taip pat renkame ir naudojame agreguotus duomenis, pvz., statistinius arba demografinius duomenis („Agreguoti duomenys“). Agreguotus duomenis galime gauti iš jūsų asmens informacijos, tačiau jie jokiu būdu neatskleidžia jūsų tapatybės. Pavyzdžiui, galime sujungti jūsų naudojimo ir įrenginio duomenis, kad apskaičiuotume konkrečia mūsų svetainės funkcija besinaudojančių svetainės lankytojų procentinę dalį. Agreguoti duomenys naudojami tik mūsų verslo tikslais.

Neskelbtina asmens informacija

Nors neskelbtinų asmens duomenų pateikti neprašome, mūsų svetainėse yra skilčių, kuriose galite pateikti papildomos informacijos. Jei šiose laisvos formos tekstui skirtose skiltyse pateiksite informacijos, pateikite tik tokią, kurią galite drąsiai pateikti, ir visada atminkite, kad tai gali būti neskelbtina informacija.

Vaikai ir asmens informacija

Ši svetainė nėra skirta naudotis vaikams ir mes nerenkame duomenų, jei žinome, kad jie susiję su vaikais. Jei sužinosime, kad turime informacijos apie jaunesnius nei 14 metų vaikus, imsimės visų priemonių, kad laikytumės duomenų apsaugos teisės aktų reikalavimų, įskaitant, prireikus, informacijos ištrynimą. Jei sužinosite, kad jūsų vaikas (jaunesnis nei 14 metų) be jūsų sutikimo mums pateikė savo asmens informacijos, kuo skubiau mums praneškite atsiųsdami el. laišką adresu kontakt_iodo@michelin.com, kad galėtume imtis tinkamų veiksmų.

 

6. Rinkodaros pranešimai

Rinkodaros pranešimus ar naujienlaiškius iš mūsų gausite, tik jei pageidausite.
Tam naudosime informaciją, kurią mums pateikiate, paprastai tik jūsų vardą ir el. pašto adresą.
Bet kuriuo atveju prenumeratos galite bet kada atsisakyti arba mūsų tiesioginių rinkodaros pranešimų siuntimą sustabdyti atlikdami tokius veiksmus:

(i) spustelėdami parinktį „atsisakyti prenumeratos“ jums siunčiamo rinkodaros pranešimo apačioje;
(ii) susisiekę su mumis el. paštu arba laišku naudodamiesi bet kuriuo iš šiame pranešime nurodytų kontaktinių duomenų.

Rinkodaros pranešimus jums paprastai siųsime tol, kol nepasirinksite jų atsisakyti. Tačiau, jei iš jūsų kurį laiką negausime jokių žinių ar pastebėsime, kad per 3 metus neatidarėte nė vieno mūsų el. laiško, jūsų duomenis iš mūsų duomenų bazės pašalinsime. Nebus jokių kliūčių šiuos pranešimus vėl bet kada užsiprenumeruoti.

Kartkartėmis mes taip pat galime naudoti jūsų naudojimo ir įrenginio duomenis, kad internetu pateiktumėte pasiūlymų ir rekomendacijų apie prekes ar paslaugas, kurios jums gali būti įdomios. Tai būtina tam, kad vadovaudamiesi teisėtu mūsų verslo interesu užtikrintume mūsų produktų bei paslaugų plėtrą ir verslo augimą.

 

7. Informacija, kurią renkame apie jus iš kitur

Kad galėtume teikti jums paslaugas, asmens informacijos apie jus galime gauti iš kitų šaltinių, įskaitant ir nurodytus toliau.

  • Informacijos apie jus galime gauti, jei naudojatės bet kuria kita mūsų valdoma svetaine ar kitais mūsų teikiamais produktais ir (arba) paslaugomis. Mes taip pat glaudžiai bendradarbiaujame su trečiosiomis šalimis (įskaitant verslo partnerius, techninių ar mokėjimo paslaugų subrangovus, analizės paslaugų ar paieškos informacijos teikėjus, kredito informacijos agentūras ir kt.) ir iš jų galime gauti informacijos apie jus. Tokio tvarkymo teisinis pagrindas yra mūsų teisėti interesai, t. y. mūsų svetainės, produktų ir paslaugų stebėsena ir tobulinimas.
  • Informacija iš žiniatinklio serverių žurnalų, pvz., informacija apie jūsų kompiuterį (jūsų IP adresas, operacinė sistema, naršyklės tipas ir kt.). Taip pat galime rinkti informaciją apie paieškas, kurias atliekate mūsų svetainėje, ir apie tai, ką atliekate su pranešimais, kuriuos jums siunčiame, pavyzdžiui, kada el. pašto pranešimus atidarote. („Naudojimo ir Prietaiso duomenys“). Šią informaciją naudojame sistemai administruoti ir analizuoti, kaip žmonės naudoja mūsų svetaines ir skaitmenines platformas. Ji taip pat mums padeda teikti geriausią internetinę infrastruktūrą jūsų veiklai internete. Tokio tvarkymo teisinis pagrindas yra mūsų teisėti interesai, t. y. mūsų svetainės, produktų ir paslaugų stebėsena ir tobulinimas.
  • Kaip minėta pirmiau, mes naudojamės jūsų įrenginyje saugomais slapukais ar kitomis panašiomis technologijomis ir renkame informaciją apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine, skaitmeniniais produktais ir paslaugomis. Slapukuose yra informacijos, kuri perkeliama į jūsų kompiuterio standųjį diską. Jie mums padeda tobulinti mūsų svetaines ir jums pateikti geresnes bei labiau suasmenintas paslaugas. Mūsų Slapukų politiką galite perskaityti čia Slapukų naudojimo politika.
  • Mūsų svetainėje galite dalytis patirtimi ir su mumis susisiekti per trečiųjų šalių socialinius tinklus, kaip antai „Facebook“, „Twitter“ ir „LinkedIn“. Šią informaciją (įskaitant žymėjimus „Patinka“, bendrinimus ir „Twitter“ įrašus bei socialinių tinklų svetainių turinį) galime rinkti iš mūsų socialinės žiniasklaidos svetainių. Informacijos, kurią pateikiate socialinės žiniasklaidos tinkluose, privatumo nekontroliuojame, todėl naudojantis tokių socialinės žiniasklaidos tinklų paslaugomis bus taikoma jų privatumo politika.

 

8. Kur jūsų asmens informaciją saugome

Visa informacija, kurią pateikiate mums, bus saugoma EEE, saugiuose serveriuose.

Nors esame įsipareigoję užtikrinti jūsų asmens informacijos saugumą, informacijos perdavimas internetu nėra visiškai saugus. Mes, kartu su mūsų paslaugų teikėjais, dėsime visas pastangas jūsų asmens informacijai apsaugoti, tačiau už pateiktą informaciją esate atsakingi tik jūs.

 

9. Dalijimasis jūsų asmens informacija

Jūsų asmens duomenimis dalijamės tik su žmonėmis, kurie tokią informaciją turi žinoti, kad galėtų atlikti savo pareigas. Jūsų asmens informacija galime dalytis su toliau nurodytais asmenimis

  • „Michelin“ grupėje – jūsų asmens informaciją galime atskleisti bet kuriam mūsų grupės nariui, t. y. mūsų patronuojamosioms įmonėms, pagrindinei kontroliuojančiajai įmonei ir jos patronuojamosioms įmonėms, tiek, kiek tai yra būtina šioje politikoje nurodytiems pirminiams tvarkymo tikslams.
  • Paslaugų teikėjai – „Michelin“ gali jūsų asmens informacija dalytis su pasirinktais paslaugų teikėjais, kuriuos „Michelin“ gali pasitelkti tvarkydama jūsų užklausą arba jums teikdama paslaugas. Šie paslaugų teikėjai mūsų vardu veikia kaip duomenų tvarkytojai ir teikia IT bei sistemos administravimo paslaugas, pvz., prieglobos ir el. pašto paslaugas bei tvarko įvertinimus ir atsiliepimus.

Šie paslaugų teikėjai teisiškai įpareigoti užtikrinti jų gautos asmens informacijos konfidencialumą bei saugumą ir jūsų asmens informaciją naudoti tik pagal mūsų nurodymus.
Jūsų asmens informacija taip pat galime dalytis su trečiosiomis šalimis:


(i) dėl teisinių priežasčių:

jei esame įpareigoti atskleisti ar dalytis jūsų asmenine informacija, kad įvykdytume teisinius įsipareigojimus, ar siekdami įgyvendinti ar taikyti mūsų sąlygas ar kitus susitarimus arba apsaugoti „Michelin" grupės, mūsų klientų ar kitų asmenų teises, nuosavybę ar saugumą. Tokiais atvejais jūsų asmens informaciją galime atskleisti mūsų profesionaliems konsultantams, kuriems tenka konfidencialumo pareiga;

(ii) remdamiesi jūsų sutikimu:

trečiosios šalys gali rinkti informaciją apie jus per slapukus ar panašias technologijas svetainėje ar jums naudojantis produktais ar paslaugoms, kad galėtų pateikti suasmenintus skelbimus arba atlikti profiliavimą. Šiuos slapukus priimsite pagal mūsų Slapukų politiką. Ją galite perskaityti čia.

 

10. Tarptautinis asmens duomenų perdavimas

„Michelin“ yra tarptautinė grupė, turinti duomenų bazių įvairiose šalyse, kuriose ji veikia. Jūsų asmens duomenis „Michelin“ gali perduoti į kitą grupės duomenų bazę arba išorės partneriams, esantiems už jūsų šalies ribų.

Kadangi duomenų apsaugos lygis skirtingose pasaulio šalyse nevienodas, jūsų asmens duomenų nesiųsime „Michelin“ grupės ar trečiųjų šalių įmonėms už Europos Sąjungos ribų, išskyrus tuos atvejus, kai šios įmonės užtikrina tokį patį arba panašų asmens duomenų apsaugos lygį kaip „Michelin“.

Kai asmens duomenys perduodami „Michelin“ įmonėje, taikomos įmonės vidaus taisyklės, reglamentuojančios asmens duomenų perdavimą iš Europos Sąjungos ar Europos ekonominės erdvės šalių. Įmonei privalomas taisykles galima gauti iš Duomenų apsaugos pareigūno, e. p. kontakt_iodo@michelin.com.

Duomenų perdavimą už grupės ribų reglamentuoja subrangovo įmonei privalomos taisyklės arba sutartys, už ES ribų įsisteigusiems tiekėjams numatančios Europos Komisijos nustatytas sąlygas, kad būtų užtikrintas panašus apsaugos lygis kaip ir jūsų šalyje.

 

11. Kiek laiko asmens informaciją laikysime

Jūsų asmens informacijos paprastai nenaudosime jokiam kitam tikslui ar tikslams ilgiau, negu būtina, kad pasiektume tikslus, dėl kurių ją surinkome, įskaitant bet kokių teisinių, apskaitos ar ataskaitų teikimo reikalavimų vykdymą. Konkretesnės informacijos apie saugojimo laikotarpius ieškokite pirmiau pateikiamame 5 skyriuje.

Tinkamą asmens duomenų saugojimo laikotarpį nustatome atsižvelgdami į tai, koks yra asmens duomenų kiekis, pobūdis ir jautrumas, kokią žalą sukels galimas neteisėtas jūsų asmens duomenų naudojimas ar atskleidimas, kokie yra tikslai, kurių siekiame tvarkydami jūsų asmens duomenis, ar šiuos tikslus galime pasiekti kitomis priemonėmis ir kokie yra taikytini teisės aktų reikalavimai.
Esant tam tikroms aplinkybėms galite prašyti, kad jūsų duomenis ištrintume. Norėdami gauti daugiau informacijos, žr. toliau nurodytą teisę ištrinti savo informaciją.

Tam tikromis aplinkybėmis jūsų asmens duomenis tyrimų ar statistikos tikslais galime anonimizuoti, kad jų nebebūtų galima susieti su jumis; tokiu atveju šią informaciją galime naudoti neribotą laiką jūsų papildomai neįspėdami.

 

12. Jūsų teisės pagal duomenų apsaugos teisės aktus

Duomenų apsaugos įstatymai jums suteikia tam tikrų teisių, susijusių su jūsų informacijos tvarkymu.

Tai yra šios teisės

  • Teisė gauti informacijos
  • Teisė susipažinti su savo informacija
  • Teisė ištaisyti savo informaciją
  • Teisė ištrinti savo informaciją
  • Teisė apriboti duomenų tvarkymą
  • Teisė informaciją perduoti
  • Teisė nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi
  • Daugiau informacijos apie jūsų teises

 

Teisė gauti informacijos

Turite teisę gauti informacijos apie tai, kaip mes asmens informaciją renkame ir tvarkome, įskaitant apie tai, kas mes esame, kaip jūsų asmens informaciją naudojame ir kokios yra jūsų teisės, susijusios su asmenine informacija. Visą jums reikalingą informaciją surinkome šiame privatumo pranešime.

Teisė susipažinti su savo informacija

Turite teisę susipažinti su asmens informacija apie jus, kurią mes turime. Galime patvirtinti, ar jūsų informacija yra tvarkoma, ir suteikti prieigą prie jūsų asmens informacijos.

Teisė ištaisyti savo informaciją

Jei jūsų asmens informacija netiksli ar neišsami, turite teisę ją ištaisyti ir atnaujinti. Jei jūsų informaciją atskleidėme tretiesiems asmenims, juos informuosime apie visus mums pateiktus atnaujinimus, jei tai bus įmanoma. Mūsų laikomą asmens informaciją apie jus galite atnaujinti susisiekdami su mumis bet kuriuo iš šioje Privatumo politikoje nurodytų susisiekimo būdų.

Teisė ištrinti savo informaciją

Kai mums nebėra priežasties jūsų asmens informaciją toliau tvarkyti, turite teisę prašyti, kad ji būtų ištrinta ar pašalinta. Aplinkybės, kurioms esant galite prašyti pasinaudoti teise būti pamirštam, apima tuos atvejus, kai informacija nebėra reikalinga atsižvelgiant į tikslą, dėl kurio ji buvo surinkta ar tvarkoma, ir kai atšaukiate sutikimą dėl duomenų tvarkymo.
Tam tikrais ribotais atvejais teisė būti užmirštam netaikoma. Jei norite sužinoti, kada taip nutinka, tiesiog paklauskite.

Teisė apriboti duomenų tvarkymą

Taip pat turite teisę „blokuoti“ arba sustabdyti jūsų asmens informacijos tvarkymą. Jei prašysite, kad jūsų asmens informacijos tvarkymą sustabdytume, su ja daugiau neatliksime jokių tvarkymo veiksmų.

Teisė informaciją perduoti

Jei savo asmens informaciją norite perkelti arba perduoti kitam paslaugų teikėjui arba ją nukopijuoti savo tikslais, turite teisę savo informaciją perduoti kitam asmeniui.

Teisė nesutikti

Turite teisę prašyti, kad jūsų asmens informacijos netvarkytume rinkodaros tikslais. Paprastai jus informuosime (prieš rinkdami jūsų duomenis), jei jūsų informaciją ketinsime naudoti tokiems tikslams arba ją tokiais tikslais ketinsime atskleisti tretiesiems asmenims. Jei norite pasinaudoti savo teise užkirsti kelią tokiam tvarkymui, formose, kurias naudojame jūsų informacijai rinkti, pažymėkite tam tikrus langelius.

Taip pat galite šia teise pasinaudoti bet kuriuo metu susisiekę su mumis adresu kontakt_iodo@michelin.com. Daugiau informacijos apie jūsų teises
Daugiau informacijos apie savo duomenų apsaugos teises galite rasti Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos svetainėje adresu ada.lt

 

13. Ką galite daryti, jei nesate patenkinti

Esame įsipareigoję saugoti ir gerbti jūsų privatumą. Tačiau jei nesate patenkinti tuo, kaip jūsų informaciją renkame ar tvarkome arba apie savo teises norite gauti papildomos informacijos, galite susisiekti su mumis šiais būdais:

  • el. paštu kontakt_iodo@michelin.com;
  • atsiųsdami mums laišką adresu Michelin Polska S.A., ul. Leonharda 9, 10-454 Olsztyn, Poland (attn: „Data Protection Officer”).

Bendradarbiausime su jumis, kad galėtume išspręsti bet kokias problemas, ir stengsimės kuo greičiau atsakyti į visus jūsų pateiktus klausimus.
Taip pat galite pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai. Papildomos informacijos rasite adresu ada.lt.

 

14. Apie duomenų saugumą

„Michelin“ įgyvendino priemones, skirtas jūsų asmens duomenų privatumui, saugumui ir vientisumui apsaugoti. Prieiga prie asmens duomenų suteikiama tik tiems darbuotojams ir paslaugų teikėjams, kurie šią informaciją turi žinoti ir kurie buvo apmokyti laikytis konfidencialumo taisyklių.

„Michelin“ komercinėse svetainėse bus renkama banko informacija, siekiant užtikrinti veiksmingus, teisėtus ir saugius mokėjimo procesus. Renkant ar perduodant konfidencialius duomenis gali būti naudojamas SSL šifravimas (skirtas tam, kad duomenų negalėtų perskaityti kiti asmenys) ar kitos priemonės. Minėta informacija bus naudojama tik mokant internetu ir nebus išsaugoma.

„Michelin“ užtikrina, kad jūsų asmens duomenys nebus pakeisti, sugadinti ir kad trečiosios šalys neįgis neteisėtos prieigos.

 

15. Mūsų privatumo politikos pakeitimai

Šią politiką galime kartkartėmis keisti. Apie bet kokius šios politikos pakeitimus paskelbsime šiame puslapyje. Jei turite mūsų internetinę paskyrą, apie visus pakeitimus jus galime informuoti el. paštu arba per jūsų paskyrą, kai kitą kartą prie jos prisijungsite.

Data: 2018 m. gruodžio 6 d.

Michelin Pilot Sport 3

lithuanian Michelin Dealerships

Michelin Press Centre